Persoonlijk Leiderschap

Leiding over je Leven gaat over persoonlijk leiderschap. Je gaat aan de slag met alle aspecten van je ontwikkeling: fysiek, energetisch, emotioneel, relationeel, mentaal en geestelijk. Op al die dimensies kun je meer kwaliteit van leven verkrijgen als je de signalen weet te verstaan. Dat is jouw kompas. Met Persoonlijk leiderschap verwerf je leiding over je leven, voor jezelf, je relaties en de dingen die belangrijk voor je zijn. 
We nodigen je daartoe uit eerst de Opening te doen en daarna het Fundament. De trainingen leiding over je Leven vormen de ruggengraat van ons curriculum.

 

Persoonlijk Leiderschap: het leven dat ik bent, leren kennen en begeleiden ten behoeve van wat wezenlijk is.

Training fundament 

Je beseft wellicht dat 'bewust onbekwaam zijn' geen zwaktebod is maar een verworvenheid. Dat maakt je 'vatbaar' voor verdere bewuste ontwikkeling. Die kun je in het Fundament voortzetten.  

Integraal Leiderschap Programma

Na het Fundament kun je verder met de Centaur. Dit is een queeste van ruim een half jaar waarin je de unieke bron ontdekt van wijsheid, passie en betrokkenheid die je zelf bent.

Persoonlijk Leiderschap:  het leven dat ik bent, leren kennen en begeleiden ten behoeve van wat belangrijk voor je is.

Opleiding Integraal Leiderschap

Na de Centaur kun je verder met de Opleiding Integraal Leiderschap. Je werkt aan een persoonlijk leiderschap waarbij je jezelf fysiek, emotioneel, mentaal en trans-mentaal leert begeleiden, ten behoeve van jezelf, de ander en de wereld.

Centaur

Als je de Opleiding Integraal Leiderschap af hebt gerond, ben je klaar voor Het Integraal Leiderschap Programma. Dit programma is voor mensen die vanuit hun persoonlijk leiderschap een factor willen zijn in een snel veranderende wereld.

Zij gingen je al voor...

Ik waardeer het ontzettend dat jullie zo met ons begaan zijn in onze ontdekkingstocht. Dat dit pas het begin is besef ik me zeker en ook dat het wankel is en gevoed mag blijven. Toch heb ik echt al heel veel moois mogen ervaren. Ik weet nu dat compassie niet met het verstand te benaderen is. Het is een besef dat diep van binnen een warm en ontroerd gevoel geeft. Iets waarin je verzacht, naar jezelf en naar anderen en waarin je je kunt laten raken zonder een schild te voeren. Mauk, dank voor het uitdragen van de prachtige boodschap dat wij in essentie heel zijn. Het geeft zo'n andere kijk op het leven, dan waar ik mee opgegroeid ben. Ook zie ik nu dat ik mijzelf door de jaren heen heb volgeplakt met labels, waarin ik tot nu toe gevangen zat. Jullie boodschap voelt echt als thuiskomen, waar je meer van wilt.

Wat zeggen onze deelnemers...

“Dankzij Het Fundament weet ik beter wie ik ben, met al mijn kwaliteiten, frustraties, verlangens, etc. Ik sta letterlijk steviger in mijn fundament. Wat ik heel sterk vind is dat het geen training op zich is, maar dat je gelijk leert om het te integreren in je leven.”
Jantine
“De Opening en het Fundament hebben ervoor gezorgd dat ik weer bij mezelf en mijn gevoel kwam en me weer bewust ben van wat echt belangrijk is. Concreet betekent dit dat ik nu dichter bij mijn kinderen sta dan ooit en mijn ex kan waarderen en respecteren als hun moeder.”
Ronald

"Mijn oprechte dank voor je inzet en toewijding, je inzichten en je doortastendheid bij uitvoering en begeleiding van het hele programma. Ik heb bewondering voor de wijze waarop je op je eigen wijze ieder van ons nabij bent en tegelijk – heel professioneel – afstand weet te houden zodat je niet tussen de deelnemer en het proces dat hij/zij te gaan heeft gaat zitten. En toch is je mee-leven ervaarbaar en heeft het ook mij gesteund in het gaan van mijn proces. De Centaur heeft mij veel inzicht gegeven en ik denk nog vaak aan je uitspraak: ‘Van ieder leven is zowel een drama als een heldenepos te maken’. Ik zie wanneer ik in mijn drama verstrikt ben en dus ligt de andere weg nu open. Daarbij is het door het toelaten van de pijn dat de doorsteek naar de mogelijkheden zichtbaar word."
Joris
"Wat een rijkdom, dat ik dit mag meemaken, deze wijze lessen en inzichten. Thuiskomen, niets meer, niets minder dan dat. Al die jaren gevoeld dat er zaken niet goed gingen, problemen, te snel willen. Nu kan ik zien dat ik er nog niet klaar voor was, nog te veel in patronen zat. Die zijn er nog, natuurlijk. Maar ik kan nu zien als dat het geval is en er dus ook weer uitstappen. Vandaag op het werk best een paar moeilijke gesprekken gehad. Door goed te luisteren, anders te doen, niet te reageren vanuit de emotie ("zie je wel, ze luisteren toch niet naar me") ontstond er geen conflict en kon ik de kwestie letterlijk met een gerust hart afronden."
Kevin

Nieuwsgierig geworden?

Twijfel je nog of wil je eerst persoonlijk contact? Boek kosteloos een oriëntatiesessie met één van onze specialisten. 

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor een gratis oriëntatiesessie.