Introductie Workshop Opening

Kennismaking met Omega Levensschool

Herken je dit bij jezelf?

Dat dingen niet gaan zoals je wilt. En dat situaties die je lastig vindt zich lijken te herhalen in je leven. En wat je ook probeert, het lukt je maar niet dat te doorbreken?

  • Of ken je het gevoel dat er nog iets mist? Je bent ergens je inspiratie kwijt geraakt, vervulling. Er moet toch meer zijn in het leven! Maar je hebt even geen idee hoe!
  • Of jouw vrienden, collega’s of kennissen zien aan je, DAT er wat aan de hand is en vragen hoe het met je gaat en jij zegt: 'Goed…!'; maar ondertussen weet je wel beter: Het gaat helemaal niet goed…
  • Of misschien zit je iets anders dwars:  je ervaart geregeld frustratie, je hebt het gevoel vast te lopen, dat je niet helemaal krachtig in je leven staat, of je bent onzeker om je uit te spreken wat  belangrijk voor je is. Maar je komt er maar niet achter hoe je hier nu verder mee komt.

Wil je dit aanpakken en meer contact met jezelf ervaren. Wil je meer helderheid en richting in je leven, dan wordt het tijd voor een kennismaking met Omega Levensschool!  

Ja, ik ben er ONLINE bij! 
Elke twee weken op maandagavond!

Wat krijg ik in de kennismaking?

In deze kennismaking (Online):

  • Leggen we de basis uit hoe wij werken en hoe wij jou kunnen ondersteunen om jezelf beter te leren kennen. 
  • Ga je ook direct iets daarvan ervaren, en je leert direct al een aantal beginselen van onze benadering.
  • Leer je luisteren naar jezelf en anderen waardoor je de signalen van jezelf en anderen beter kunt plaatsen. Zodat je ze kunt herkennen en dat je leert (en weet) hoe je ermee om moet gaan.


Omega Levensschool gaat je ondersteunen zodat jij, jouw leven weer fysiek, emotioneel en mentaal op orde krijgt, waardoor je een fundamentele positieve verschuiving in je leven krijgt, je krijgt een diepte die ook zichtbaar wordt voor anderen.

  • Dus…. Neem al je (levens) vragen mee naar de kennismakingsavond en we kijken samen hoe we je vragen kunnen beantwoorden.
training opening omega levenrsschool

Schrijf je hier in voor de volgende data als je wilt ontdekken dat er meer in het leven zit: