''Gratis Workshop Burn-out Vrij''

Volg onze Workshop Burn-out Vrij en ontdek de waarheid achter de burn- out

Het leven brengt spanning met zich mee. Een beetje spanning is niet erg. Dat houdt ons alert. Maar als je een lange tijd te veel spanning in je leven hebt waar je niet goed mee om weet te gaan, raak je overspannen. En als je daar niet mee om weet te gaan, het niet lukt om de dingen anders te doen en dat langer dan een half jaar duurt, spreken we van een burn-out.

Herken jij jezelf in de onderstaande punten?

 1. Het lukt je niet meer om de dingen te doen die je altijd deed thuis, op je werk, tijdens je studie, in je contacten en/of in het verkeer
 2. Je hebt weinig tot geen aandacht voor je gezin, familie en vrienden 
 3. Geestelijk merk je dat je moeite hebt met concentreren en/of dingen onthouden
 4. Last van hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid
 5. Allerlei spanningen in je lichaam, zoals in je nek, schouders en je rug
 6. Geestelijk en lichamelijk ben je uitgeput
 7. Je kunt heel weinig hebben van de mensen om je heen
   

Dit zijn allemaal herkenbare symptomen van een burn-out. 

Je bent zeker niet de enige...

Bij een burn-out is je systeem opgebrand. Je voelt je leeg van binnen. Je hebt jezelf een hele tijd flink overvraagd en nu kun je niet meer verder op de manier zoals je gewend bent de dingen te doen. De meeste mensen associëren burn-out met werk, maar je kunt ook burn-out raken door een heftige gebeurtenis in je privé- leven, zoals het overlijden van een naaste. Meestal spelen verschillende dingen tegelijkertijd, waardoor je burn-out raakt. Er zijn dingen gebeurd of staan te gebeuren die spanning veroorzaken, zoals ziekte of een overlijden. Je hebt verplichtingen waar je steeds lastiger aan kunt voldoen, zoals je werk, maar ook de opvoeding van je kinderen. Daarnaast spelen misschien geldproblemen of relatieproblemen of een combinatie van allebei wel een rol. En vaak ervaar of krijg je geen steun van je omgeving. Je doet de dingen (steeds vaker) alleen. Je merkt dat je wereld steeds kleiner wordt. In veel gevallen gaan mensen het alcohol, en/of (soft)drugs gebruik verhogen om de pijn en de moedeloosheid weg te stoppen. Je voelt aan alles dat je lichaam aan geeft dat het zo niet veel langer kan. 

Hoe heeft het zover kunnen komen?

Het lukt je niet meer om de dingen te doen die je altijd deed thuis, op je werk, tijdens je studie, in je contacten en/of in het verkeer. Je hebt het gevoel dat je de grip op je leven kwijtraakt. Er speelt teveel, er wordt teveel van je gevraagd, je krijgt het niet meer rond. Het is hoog tijd voor verandering zo kan het simpelweg niet langer. 

Burn Out

Fysiek, Emotioneel, Mentaal en Geestelijk

Toos

''Het werd mij duidelijk dat er een heel team omheen zit, wat voorafgaande en na de training contact maakt met de deelnemers. ''

"Het werd mij duidelijk dat er een heel team omheen zit, wat voorafgaande en na de training contact maakt met de deelnemers. En ook dat de training plaats vindt op een landgoed dat helemaal is ingericht om mensen dit soort trainingen te kunnen laten doen. Ik kreeg er zin in."

Deze  Workshop is wat voor jou als je ....

 • Gestrest bent en alles te veel is
 • Tegen een 'midlife-crisis' aan zit of er al in zit
 • Op een kruispunt in het leven staat en meer helderheid wilt
 • Meer welzijn en geluk wilt ervaren
 • Beter met emoties om wilt kunnen gaan
 • Je mentale gezondheid wilt verbeteren
 • Veel piekert en beter naar je lichaam wilt kunnen luisteren
 • Meer kwaliteit in werk- en privé- relaties wilt
 • Je minder zorgen wilt maken over de toekomst

Volg onze Workshop Burn-out Vrij en ontdek;

 • Hoe kom ik tot nieuwe inspiratie en levenslust?
 • Meer contact met jezelf, met je emoties en je gevoelens
 • Meer vertrouwen in je eigen weten en innerlijke kracht
 • Meer inzicht in jezelf en in wat echt belangrijk is voor jou
 • Wat  lichaamswerk voor je kan betekenen
 • Wat de functie van de emoties woede en verdriet is
 • Wat 'luisteren naar gevoelens' inhoudt
 • Wat de Opening te bieden heeft
 • Wat het team van de Opening voor je kan betekenen

Wat zeggen onze deelnemers...

"We kregen een mooie geleide meditatie waardoor me ineens duidelijk werd hoe belangrijk het is om naar je gevoelens te luisteren om ze vervolgens te leren verstaan. Dat is echt iets dat je moet leren besefte ik.'
Rozemarijn
''Een inspirerende bijeenkomst. Nog los van of ik de training wil gaan doen heeft het me ook weer wat dichter bij mezelf gebracht, dank jullie wel daarvoor!”
Natasja
"Fijn om andere mensen te treffen die ook op een keerpunt in hun leven staan en op zoek zijn naar verandering. Mensen die ook bereid zijn zichzelf in de spiegel aan te gaan kijken."
Martin

Elke maandagavond van 19:30 tot 21:30 ONLINE

Meld je aan voor onze Online Training. 

 • Als je wilt ontdekken dat er meer in het leven zit
 • Na de Online Training heb je ondervonden wie we zijn en waar we voor staan, en kun je een goede afweging maken om je weg al dan niet binnen de Omega Levensschool te vervolgen. Wij nodigen je graag uit voor deze inspirerende avond. 

  De online training wordt verzorgd door
  Mauk Pieper

  Mauk is mede oprichter van de Omega Levensschool en is de architect van het Trainingscurriculum. Tevens voorziet hij het curriculum van begeleidende boeken en syllabi. Hij is een integraal denker en laat zich inspireren door integrale denkers als Ken Wilber, Terry Patten en de evolutionaire mysticus Sri Aurobindo. Hij is auteur op het gebied van Integraal Leiderschap en spirituele ontwikkeling. Hij publiceerde ‘Humanity’s Second Shock and your Unique Self’, meerdere boeken op het gebied van bewuste ontwikkeling.

  Persoonlijk nagesprek

  Twijfel je nog of wil je eerst persoonlijk contact? 

  Boek dan kosteloos een oriëntatiesessie met één van onze trainers. 

  Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor een gratis oriëntatiesessie.
  Let op! Wij kunnen maximaal 10 personen toelaten per online sessie, omdat we kwaliteit hoog willen houden. 

  Er zijn nog 4 van de 10 plekken beschikbaar! (let op vol = vol)