Iets uit je dagelijkse leven in het licht brengen

De dagOpening is een samenkomst binnen de context van bewuste ontwikkeling. Je kunt in gesprek gaan met een van de teachers van de Levensschool, om iets dat speelt in je dagelijks leven in een ruimer perspectief te plaatsen.

Het blijkt altijd om een universeel menselijk thema te gaan waarin iedereen zich kan herkennen.

In gesprek met de teacher, of luisterend naar een gesprek, kun je vanuit je eigen innerlijke ervaring een steeds dieper inzicht verwerven in alle aspecten van je mens-zijn. Je gaat je weer her-inneren wie je in essentie bent en ontdekt hoe je van hieruit jezelf en anderen tegemoet kunt treden en hoe je je leven op authentieke wijze gestalte kunt geven.

"DagOpening"

Ben je nieuwsgierig naar wat bewuste ontwikkeling en zelfonderzoek jou in je dagelijks leven kan brengen? Laat je dan inspireren door de persoonlijke verhalen in onze dagOpeningen en Levensmails.


Vanaf 1 januari 2024 iedere zaterdag om 08.30 uur ONLINE.

 In de maand augustus zijn er geen online dagOpeningen.

Integrale spiritualiteit

De teachers beoefenen een integrale spiritualiteit. Dit houdt in dat ze alle menselijke en intermenselijke aspecten meenemen in het persoonlijke en transpersoonlijke zelfonderzoek. Hoe functioneren we op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau? Hoe verhouden we ons tot anderen, tot onze omgeving, tot onze schaduw en tot het licht van ons transpersoonlijke Zelf?

Bijwonen: Wanneer en hoe

  • De online dagOpening is vanaf 1 januari 2024 op zaterdag.
  • Aanvang 08.30 uur. ‘Binnenkomen’ vanaf 08.15 uur. We verzoeken je om 08.25 uur aanwezig te zijn
  • De bijeenkomst duurt plusminus 35 minuten
  • Je kunt de dagOpeningen via deze link bijwonen
  • Sinds september 2021 bieden we de dagOpening ook in de trainingen aan

DagOpening ontvangen

Je kunt wekelijks een nieuwe dagOpening ontvangen om je te laten raken en inspireren door het pad van een ander. Deze dagOpeningen worden anoniem uitgewerkt

Klik hiervoor op de knop "Inspiratie ontvangen?",

Hier vind je eerdere dagOpeningen

Vrijwillige bijdrage

  • Er zijn geen kosten verbonden aan de dagOpening
  • Als de dagOpeningen voor jou van betekenis zijn, stellen wij een bijdrage via donatie op prijs. Je kunt daarvoor deze link gebruiken

Korte gesprekken

Mocht je buiten de dagOpening om een gesprek willen, dan kun je daarvoor een van de senior teachers benaderen: Mauk en Pauline.

We gaan uit van een gesprekje van max 30 minuten; kosten € 30,- (incl. particulier; excl. ZZP)

Heleen

''Ik heb ontdekt dat ik mezelf vertrouw en van mezelf hou''

"De Opening heeft mij inzichten gegeven die uitstijgen boven het rationele niveau. Begrijpen deed ik het al, maar in dit weekend heb ik het ook voor 100% ervaren en gevoeld. Ik heb ontdekt dat ik mezelf vertrouw en van mezelf hou, inclusief al mijn irritante eigenschappen. Nu kan ik gewoon worden wie ik ben."

Meer weten over één van onze trainingen? Vraag hieronder kosteloos een oriëntatiesessie. 

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor een gratis oriëntatiesessie.