''Schat''

Jouw heelwording de basis voor liefdevolle relaties

De Schat is de training die specifiek ingaat op relateren. Waarom? In de Opening en het Fundament leer je wat het betekent leiding over je leven te nemen. Dit is inclusief de keuze dat jij verantwoordelijk bent voor jouw aandeel in je relaties. Jouw aandeel is wat je bewust kunt ontwikkelen, en dit is waarom we de term relateren gebruiken, een werkwoord.

Inzicht in diepgewortelde patronen. 
In hechte, intense en/of intieme relaties blijken vaak diepe, oude gewoontes en patronen omhoog te komen. Deze lijken steeds door specifieke mensen of op belangrijke momenten getriggerd te worden. En meestal juist daar, waar we het liefst in vrijheid en met open hart in contact zouden willen zijn.

Je relatie met alles om je heen
Je relateert niet alleen met mensen. Je verhoudt je ook tot alle gebeurtenissen in de wereld en de dingen die je doet. Laat je dat maar lopen zoals het loopt, of kun je je ook hierin laten raken? Ook als je 'er niets aan kunt doen', zoals bv aan een overstroming in een ander deel van de wereld, toch is een geraakt hart jouw optimale staat van zijn. Het doet pijn én daarmee ben je werkelijk verbonden met de wereld. Dat heeft een uitstraling waar je bewust voor kunt kiezen. 

Daarmee ligt de potentie van een vreugdevolle relatie in jou

In de Schat ga je, in totaal 4 dagen, ontdekken welke patronen er spelen in jouw relateren. Dit geldt niet alleen voor liefderelaties, maar ook voor de relatie met familieleden, collega's, vrienden en alle zaken die je aan je hart gaan. Daarbinnen onderzoeken we ook jouw voorkeurs relatie-dynamieken (collusie) die tussen jou en de ander spelen. Met lichaamsgerichte oefeningen, emotie- en mindwerk ontstaat de mogelijkheid je te bevrijden uit deze vanzelfsprekende mechanismen. Openingen van liefdevol naar jezelf en naar de ander kunnen zijn.
Dit is het antwoord op een vaak eindeloze reeks van goede voornemens en bedoelingen, die even zo vaak zijn gestrand.

Voor jezelf, je relaties en de wereld

Je bewuste ontwikkeling gelijk aan het 'werken' aan je relaties. En omgekeerd kan nu alles wat in je relaties speelt een prikkel en materiaal zijn voor verdere verdieping van jouw ontwikkeling.
Aangezien ieder mens een knooppunt van (vele) relaties is, is jouw bewuste ontwikkeling op dit specifieke punt een vanzelfsprekende bijdrage aan de wereld. Een wereld die overeenkomt met hoe die in jouw hart leeft.

''"Ik heb ervaren dat het mijn eigen pijn was waardoor ik mijn partner (en eigenlijk ook alle anderen) niet vertrouwde. Het blijft oefenen'

"Ik heb ervaren dat het mijn eigen pijn was waardoor ik mijn partner (en eigenlijk ook alle anderen) niet vertrouwde. Het blijft oefenen! De dynamiek met mijn partner is zoveel verzacht dat het nu ook fijn is om te kunnen oefenen."

Voor wie is deze training?

 • Voor iedereen die de Opening en het Fundament heeft gedaan
 • Voor singles en voor stellen, met of zonder hun partner
 • Als je liefde verkiest boven angst en strijd
 • Als je zin hebt in een krachtige impuls voor je liefdesleven
 • Als je dieper inzicht wilt in jouw relatiepatronen (in al je relaties)
 • Als je relaties een spiegel mogen zijn voor je eigen bewuste ontwikkeling
 • Als je wilt bijdragen aan een wereld waar een weg uit strijd beoefend wordt

Wat levert het je op?

 • Mogelijkheden om uit strijd te komen en in verbinding te zijn met een ander
 • Bewustwording van de rol van meningen en emoties in je contacten met anderen
 • Intimiteit met jezelf en anderen
 • Autonomie én verbinding
 • Grenzen stellen en in contact blijven
 • Mogelijkheid om je (weer) diepgaand en duurzaam te verbinden
 • Zelfvertrouwen op het gebied van relaties en intimiteit
 • Concrete tools om te gebruiken in je dagelijks (relatie)leven

Wat gaan we doen?

  In een veilige bedding met zorgvuldige begeleiding door een team van zeer ervaren trainers en assistenten kom je dieper in contact met je eigen levensenergie. Je ontdekt nieuwe mogelijkheden en krijgt handvatten voor het aangaan, onderhouden en verdiepen van al je relaties.

  We werken met Emotioneel Lichaamswerk, ademwerk, schaduwwerk, encounter en andere contactoefeningen, meditatie en coaching.

  De training bestaat uit een 3-daagse en een terugkomdag. Deze laatste dag besteden we aan de verdere integratie van wat je geleerd hebt in je huidige relaties. We preciseren je 'toolkit' van bewust in relaties staan.

Data

  De Schat zal bij voldoende interesse weer  georganiseerd worden. Geef je op bij pauline@omegalevensschool.nl wanneer je geïnteresseerd bent.

Wat zijn de kosten?

  De trainingskosten bedragen € 1.050

  Voor studenten: € 893
  Voor bedrijven: € 1.659

  De trainingskosten zijn inclusief maaltijden en koffie/thee etc.

  De Omega levensschool is geaccrediteerd door het CRKBO.
  Onze prijzen zijn vrijgesteld van BTW.

  Je overnachting boek je apart bij Retraite Centrum Venwoude.

Studiebelasting

  De Schat bestaat uit een blok van 3 dagen en losse dag in een periode van 3-4 weken

  Training in uren: 34 PE

  Thuiswerk: 45 min per dag gedurende deze 3-4 weken

Wat zeggen onze deelnemers...

"Ik kwam altijd in discussies en argumenteren terecht met mijn partner. Ik dacht dat dit normaal was. Door de Schat heb ik ervaren dat er zoveel meer mogelijk is, mijn hart en gevoel mogen nu meedoen. Doordat we dit beiden hebben gezien, komt er regelmatig een grinnik bij een van ons, wat ook weer het oude patroon doorbreekt. Dankbaar dat we deze training samen hebben kunnen doen."
"Ik heb ervaren dat het mijn eigen pijn was waardoor ik mijn partner (en eigenlijk ook alle anderen) niet vertrouwde. Het blijft oefenen! De dynamiek met mijn partner is zoveel verzacht dat het nu ook fijn is om te kunnen oefenen."
De training wordt verzorgd door

Pauline Botden

De waarheid van je hart leren kennen en leven, voor jezelf, je relaties en de wereld, is zowel de drive voor mijn eigen leven als mijn passie om mensen te begeleiden op hun pad van bewuste ontwikkeling.
Het vraagt zowel spirituele beoefening als steeds weer vanuit bewustzijn het benodigde schaduwwerk doen, om voorbij strijd en afscheiding terug in actie en in de relatie te kunnen komen.
Ik sta graag naast mensen om te onderkennen wie ze zijn, wat hen ten diepste raakt en wat ervoor nodig is dit te bevrijden.

Introductie Schat

Is de Schat iets voor jou?

Je hebt de Opening gedaan en je wilt verder op het pad en bent benieuwd naar wat het Fundament je daarin zou kunnen geven.

Heleen Hulscher vertelt tijdens deze Introductie over wat het Fundament is en wat het voor jou kan betekenen.

Deze introductie is online via Zoom.

Twijfel je nog of wil je eerst persoonlijk contact? Boek kosteloos een oriëntatiesessie met één van onze specialisten. 

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor een gratis oriëntatiesessie.