Volledige agenda bekijken?

Als je wilt ontdekken dat er meer in het leven zit

Als je een verdiepingsslag wilt maken in je ontwikkeling en je wilt laten verrassen door wat het curriculum van de Omega Levensschool jou te bieden heeft

Als je van betekenis wilt zijn, niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen en de wereld

Als je van betekenis wilt zijn, niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen en de wereldMeld je gratis aan voor onze introductie om de sfeer proeven en zelf ervaren of de visie en aanpak van ons werk je aanspreken.

Wat zeggen onze deelnemers...

"Een helder verhaal over wat de Omega Levensschool voor me kan betekenen. Ik vond het vooral heel verhelderend om te horen hoe belangrijk het is dat de emotie 'woede' het goed 'doet' Daardoor kun je grenzen aangeven om niet tegen een 'burn out' aan te lopen."
Christa
"Fijn om andere mensen te treffen die ook op een keerpunt in hun leven staan en op zoek zijn naar verandering. Mensen die ook bereid zijn zichzelf in de spiegel aan te gaan kijken."
Martin
"We kregen een mooie geleide meditatie waardoor me ineens duidelijk werd hoe belangrijk het is om naar je gevoelens te luisteren om ze vervolgens te leren verstaan. Dat is echt iets dat je moet leren besefte ik.'Rozemarijn
“Een inspirerende bijeenkomst. Nog los van of ik de training wil gaan doen heeft het me ook weer wat dichter bij mezelf gebracht, dank jullie wel daarvoor!”
Natasja

"Het werd mij duidelijk dat er een heel team omheen zit, wat voorafgaande en na de training contact maakt met de deelnemers. En ook dat de training plaats vindt op een landgoed dat helemaal is ingericht om mensen dit soort trainingen te kunnen laten doen. Ik kreeg er zin in."

Toos
“Fijn om zo kennis te maken met de trainers van de Opening. Ik volgde een introductie op de plek waar de training gegeven wordt. Een prachtig landgoed waar we helemaal in de watten gelegd worden, zodat we echt met onszelf bezig kunnen zijn."
Ronald

Twijfel je nog of heb wil je eerst persoonlijk contact? 

Boek dan kosteloos een oriëntatiesessie met één van onze specialisten.