Volledige agenda bekijken?

Volg hier één van onze gratis online workshop en ontdek de weg naar leiding over je leven, voor jezelf, je relaties en de wereld.

Workshop Introductie Persoonlijk Leiderschap

Loop je vast of heb je een vermoeden dat er meer mogelijk is? Meld je gratis aan.
Burn Out

Workshop Burn-out Vrij

Burn-out Vrij Training: Burn-out herkennen en oplossen

Training Gelukkig Leven

Krijg leiding over je eigen geluk en levenspad

Workshop grip op de

Midlife crisis

Dingen worden saai, de energie raakt op, inspiratie neemt af en twijfels over alle facetten van je leven kunnen toeslaan.

Workshop quarterlife crisis, hoe herken/voorkom je het

De quarterlife crisis is het gevolg van de toenemende snelheid van verandering. Ontdek hoe je hiermee om kunt gaan. Meld je aan voor de gratis online workshop. 

 Workshop Emotionele Intelligentie

Emotionele Intelligentie ontwikkelen betekent dat je op de juiste wijze naar de gevoelens leert luisteren die een emotie je in een bepaalde situatie geeft. 

Volledige agenda bekijken?

Heleen

''Ik heb ontdekt dat ik mezelf vertrouw en van mezelf hou''

"De Opening heeft mij inzichten gegeven die uitstijgen boven het rationele niveau. Begrijpen deed ik het al, maar in dit weekend heb ik het ook voor 100% ervaren en gevoeld. Ik heb ontdekt dat ik mezelf vertrouw en van mezelf hou, inclusief al mijn irritante eigenschappen. Nu kan ik gewoon worden wie ik ben."

Wat levert het je op?

  • Nieuwe inspiratie en levenslust
  • Meer contact met jezelf, met je emoties en je gevoelens
  • Meer vertrouwen in je eigen weten en innerlijke kracht
  • Meer inzicht in jezelf en in wat echt belangrijk is voor jou
  • Een lichaamgerichte oefening
  • Een geleide meditatie door je lichaam heen
  • Uitleg van de functie van de emoties woede en verdriet
  • Wat 'luisteren naar gevoelens' inhoudt
  • De inhoud van de Opening
  • Wat het team van de Opening voor je kan betekenen

Je bent elke maandagavond van harte welkom

Als je wilt ontdekken dat er meer in het leven zit

Als je een verdiepingsslag wilt maken in je ontwikkeling en je wilt laten verrassen door wat het curriculum van de Omega Levensschool jou te bieden heeft

Als je van betekenis wilt zijn, niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen en de wereld

Als je van betekenis wilt zijn, niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen en de wereldMeld je gratis aan voor onze introductie om de sfeer proeven en zelf ervaren of de visie en aanpak van ons werk je aanspreken.

Wat zeggen onze deelnemers...

"Een helder verhaal over wat de Omega Levensschool voor me kan betekenen. Ik vond het vooral heel verhelderend om te horen hoe belangrijk het is dat de emotie 'woede' het goed 'doet' Daardoor kun je grenzen aangeven om niet tegen een 'burn out' aan te lopen."
Christa
"Fijn om andere mensen te treffen die ook op een keerpunt in hun leven staan en op zoek zijn naar verandering. Mensen die ook bereid zijn zichzelf in de spiegel aan te gaan kijken."
Martin
"We kregen een mooie geleide meditatie waardoor me ineens duidelijk werd hoe belangrijk het is om naar je gevoelens te luisteren om ze vervolgens te leren verstaan. Dat is echt iets dat je moet leren besefte ik.'Rozemarijn
“Een inspirerende bijeenkomst. Nog los van of ik de training wil gaan doen heeft het me ook weer wat dichter bij mezelf gebracht, dank jullie wel daarvoor!”
Natasja

"Het werd mij duidelijk dat er een heel team omheen zit, wat voorafgaande en na de training contact maakt met de deelnemers. En ook dat de training plaats vindt op een landgoed dat helemaal is ingericht om mensen dit soort trainingen te kunnen laten doen. Ik kreeg er zin in."

Toos
“Fijn om zo kennis te maken met de trainers van de Opening. Ik volgde een introductie op de plek waar de training gegeven wordt. Een prachtig landgoed waar we helemaal in de watten gelegd worden, zodat we echt met onszelf bezig kunnen zijn."
Ronald
Na de Gratis Online Workshop heb je live ondervonden wie we zijn en waar we voor staan, en kun je een goede afweging maken om je weg al dan niet binnen de Omega Levensschool te vervolgen. Wij nodigen je graag uit voor een inspirerende avond.

MAAK KENNIS MET ONZE TRAINERS EN LERAREN

Mauk Pieper

Mauk is mede oprichter van de Omega Levensschool en is de architect van het Trainingscurriculum. Tevens voorziet hij het curriculum van begeleidende boeken en syllabi.


Pauline Botden

De waarheid van je hart leren kennen en leven, voor jezelf, je relaties en de wereld, is zowel de drive voor mijn eigen leven als mijn passie om mensen te begeleiden op hun pad van bewuste ontwikkeling.

Heleen Hulscher

Met heel je hart en aandacht durven kijken naar en toe-eigenen van wat zich in jouw leven heeft afgespeeld en wie jij bent geworden zodat je kunt gaan ervaren wie je werkelijk bent.


Rene Guezen trainer bij de Omega Levensschool

René Guezen
Trainer

Daar waar je struikelt, vind je je grootste schat.

Jan-Willem Krijgsman

Trainer

Als mensen ontdekken wie ze werkelijk zijn, en hun grootsheid voor het eerst ervaren, dat vind ik één van de mooiste dingen om een bijdrage aan te zijn.

Sander Bijlsma

Trainer

Ont-dekken wie je in essentie bent en waar het je het werkelijk om gaat. Zodat je in “eigen kleur” en op “eigen wijze” helder en met richting weer in de volte van je leven aankomt


Lukas Koelikamp trainer en coach omega levesnsschool

Lukas Koelikamp
Trainer

Mogelijkheden ontdekken en levensgebieden tot bloei zien komen.
Twijfel je nog of heb wil je eerst persoonlijk contact? 

Boek dan kosteloos een oriëntatiesessie met één van onze specialisten.