"Coaching"

Naast groepstrainingen bieden alle trainers van de Levensschool ook individuele begeleiding aan. Soms past dit beter dan een training en soms is het een aanvulling of verdieping op een training die je doet of hebt gedaan.

''Coaching op het niveau van Integraal Leiderschap is van grote waarde in onze complexe samenleving''.

Elke trainer werkt integraal, dat wil zeggen dat alle aspecten van mens-zijn worden aangesproken, zowel fysiek, emotioneel, mentaal als trans-mentaal (spiritueel).

De trainers bieden verschillende vormen van individuele begeleiding aan, zoals individuele coaching, relatiecoaching, ademsessies, meditatie, lichaamswerk en traumawerk.

Ja, ik wil mij aanmelden 

MAAK KENNIS MET ONZE TRAINERS EN LERAREN

Mauk Pieper

Mauk is mede oprichter van de Omega Levensschool en is de architect van het Trainingscurriculum. Tevens voorziet hij het curriculum van begeleidende boeken en syllabi.


Pauline Botden

De waarheid van je hart leren kennen en leven, voor jezelf, je relaties en de wereld, is zowel de drive voor mijn eigen leven als mijn passie om mensen te begeleiden op hun pad van bewuste ontwikkeling.

Heleen Hulscher

Met heel je hart en aandacht durven kijken naar en toe-eigenen van wat zich in jouw leven heeft afgespeeld en wie jij bent geworden zodat je kunt gaan ervaren wie je werkelijk bent.


Zij gingen je al voor...

Ja, ik wil mij aanmelden 

Twijfel je nog of wil je eerst persoonlijk contact? Boek kosteloos een oriëntatiesessie met één van onze specialisten. 

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor een gratis oriëntatiesessie.