ONS BELEID OMTRENT CORONA

  Het coronavirus is niet weg

  We vragen je een zelftest te doen vlak voor de training. In de trainingszaal houden we geen 1,5 meter afstand en doen we intensieve oefeningen met elkaar. Daarom vinden wij het nodig om extra zorg te hebben voor de veiligheid. Je doet de zelftest maximaal 24 uur voor de start van de training. We vragen je een foto te maken van het testresultaat. Het kan zijn dat we bij de ontvangst hierom vragen.

  Basisadviezen van de overheid

  Uiteraard houden wij ons daarnaast aan alle basisadviezen van de overheid om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, waaronder de regel dat je thuis blijft als je klachten hebt die op corona kunnen wijzen.

  Als je recent corona hebt gehad

  Als je recent corona hebt gehad, ben je welkom in onze trainingen 5 dagen na je positieve testresultaat, mits je 24 uur klachtenvrij bent. Als je positief bent getest en je had geen klachten op het moment van testen en je hebt ze wel gekregen in de periode van isolatie, dan ben je welkom 5 dagen vanaf de eerste dag dat je klachten kreeg, wederom mits je 24 uur klachtenvrij bent.MAAK KENNIS MET ONZE TRAINERS EN LERAREN

Mauk Pieper

Mauk is mede oprichter van de Omega Levensschool en is de architect van het Trainingscurriculum. Tevens voorziet hij het curriculum van begeleidende boeken en syllabi.


Pauline Botden

De waarheid van je hart leren kennen en leven, voor jezelf, je relaties en de wereld, is zowel de drive voor mijn eigen leven als mijn passie om mensen te begeleiden op hun pad van bewuste ontwikkeling.

Heleen Hulscher

Met heel je hart en aandacht durven kijken naar en toe-eigenen van wat zich in jouw leven heeft afgespeeld en wie jij bent geworden zodat je kunt gaan ervaren wie je werkelijk bent.


Boek kosteloos een oriëntatiesessie met één van onze trainers. 

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor een gratis oriëntatiesessie.
Let op! Wij kunnen maximaal 10 personen toelaten per online sessie, omdat we kwaliteit hoog willen houden. 

Er zijn nog 4 van de 10 plekken beschikbaar! (let op vol = vol)