krijgsman coaching

Jan-Willem Krijgsman
Trainer

Er kunnen momenten zijn in een mensenleven dat je vast komt te zitten. Ik heb dat zelf ook gehad. Ik had eigenlijk alles wat mijn hart ooit begeerde: getrouwd met een vrouw van wie ik houd en twee prachtige kinderen, Global Manager bij grootzakelijke bank, dik salaris en dito auto. En toch was ik niet zo gelukkig als ik dacht dat ik zou zijn als ik alles ‘voor elkaar’ had. En toen ben ik gaan zoeken, en ben bij de Omega Levensschool uitgekomen. De trainingen zijn transformerend geweest. Het is me duidelijk geworden waar het me werkelijk om gaat, doordat ik meer en meer contact kreeg met mezelf voorbij aan mijn persoonlijkheid. Dit is transformerend geweest omdat ik steeds meer ontspannen en vrijer mezelf kon zijn en een bijdrage kon geven aan wat ik echt belangrijk vind. En zo’n transformatie gun ik iedereen! En dat is dan ook waar ik graag aan wil bijdragen in mijn leven. Daarom zet ik mij vol in voor mensen die vast zijn komen te zitten in hun leven of mensen die niet per se ongelukkig zijn, maar denken dat er meer in het leven is. Dit doe ik als coach, en als trainer bij de Omega Levensschool. Wat ik terug krijg is dat ik als een heldere en krachtige bedding biedt waarin mensen vertrouwen hebben zich open te stellen en voorbij hun comfort zone te gaan.

Dit doe ik

 • Rol bij de levensschool: Trainer voor trainingen Leiding over je Leven: Opening en Fundament.
 • Coach in mijn eigen praktijk Krijgsman Coaching. Onder meer traject voor visie op je je leven, goed in je vel zittetn, ademsessies, (boosheid)-ontlading sessies.
 • Teamcoach trainer specifiek op Enneagram ten behoeve van Team Building (Lencioni / vertrouwen in het team brengen)

Mijn achtergrond

Vanaf 2009 actief als gecertificeerd coach, en in die context heb ik de Be You- Be Happy @Work Solution ontwikkeld. Deze is speciaal er op gericht mensen die vast zijn komen te zitten of meer uit het leven willen halen in vijf heldere stappen te begeleiden eerst naar beter in hun vel zitten, en dan een visie over hun leven. Dit met de wezenlijke vragen ‘Wie ben ik?’ en ‘Waarvoor ben ik hier?’. Vragen die ook wezenlijk zijn in het curriculum van de Omega Levensschool beslaan voor wat betreft Leiding over je Leven.  Achtergrond daarvoor Bedrijfseconoom en Registeraccountant. Carrière gemaakt bij een consultant, centrale bank en grootbank, en betrokken op het onderwerp duurzaamheid. Vader van twee geweldige (tiener) dochters.

Opleiding & ervaring

Omega Levensschool: 

 • Trainersopleiding (2022); 
 • Coach in Centaur team (2019-2020); 
 • Assistent Opening (diverse malen 2018-2022); 
 • IFP (2017-18); 
 • De Ontketening (2018); 
 • Opleiding Integraal Leiderschap (2016-17); 
 • Centaur (2015); Ademtrainingen (2012-14); 
 • Fundament (2010); 
 • De Opening (2009).

Hollow Bones Zen: 2015- now Mondo Zen training and retreats;

 Miranda McPherson: 2020 Retreat; 

IMC Mensontwikkeling:  Intuïtieve Coach Opleiding (2009); 

De Nederlandsche Bank: Capital Markets Specialist (2005),  

Zentrum: zen training 2000-2002; 

Erasumus Universteit Rotterdam:

 • Postdoctoraal Accountancy (1995);
 • Doctoraal Bedrijfseconomie (1991),

Werkervaring:

 • Rabobank (Accountmanager – Teamlead Compliance Retail - Global Manager Wholesale Compliance – Sr Advisor Sustainability); DNB (Toezichthouder/Senior Toezichthouder); Price Waterhouse / PwC (Assistant - Audit Manager – Manager Change management Consulting).


Wat zeggen de klanten...

De aanpak van Jan-Willem is eenvoudig en valt op omdat hij een grondige kennis heeft van de oosterse filosofie en de westerse psychologie en zijn eigen methode heeft gecreëerd die het beste van twee werelden combineert.  Zie verder voor deze en andere reviews.
Subbu
Tijdens mijn gesprek met hem nam Jan Willem me mee naar een plek van troost en vertrouwen waar ik veilig heel intiem kon worden met mijn innerlijke zelf. Hierdoor kon ik mijn echte behoeften, verlangens, wonden, emoties onderzoeken, om een balans tussen deze te herstellen en verbinding te maken met de universele waarheid die uiteindelijk de kwaliteit van mijn leven zou verbeteren. Zie verder voor deze en andere reviews.
Laura

Contact

Omega levensschool:                       janwillem@omegalevensschool.nl

Contact Eigen praktijk:                     Info@krijgsmancoaching.nl

Website Eigen Praktijk:                    www.Krijgsmancoaching.nl

Website Eigen Praktijk Expats:       www.expatcoachingnetherlands

Telefoon nummer eigen praktijk:  +31-610829839

MAAK KENNIS MET ONZE TRAINERS EN LERAREN

Mauk Pieper

Senior Teacher

Mauk is mede oprichter van de Omega Levensschool en is de architect van het Trainingscurriculum. Tevens voorziet hij het curriculum van begeleidende boeken en syllabi.


Pauline Botden

Senior Teacher

De waarheid van je hart leren kennen en leven, voor jezelf, je relaties en de wereld, is zowel de drive voor mijn eigen leven als mijn passie om mensen te begeleiden op hun pad van bewuste ontwikkeling.

Heleen Hulscher

Teacher

Met heel je hart en aandacht durven kijken naar en toe-eigenen van wat zich in jouw leven heeft afgespeeld en wie jij bent geworden zodat je kunt gaan ervaren wie je werkelijk bent.


Rene Guezen trainer bij de Omega Levensschool

René Guezen
Trainer

Daar waar je struikelt, vind je je grootste schat.

Jan-Willem Krijgsman

Trainer

Als mensen ontdekken wie ze werkelijk zijn, en hun grootsheid voor het eerst ervaren, dat vind ik één van de mooiste dingen om een bijdrage aan te zijn.

Sander Bijlsma

Trainer

Ont-dekken wie je in essentie bent en waar het je het werkelijk om gaat. Zodat je in “eigen kleur” en op “eigen wijze” helder en met richting weer in de volte van je leven aankomt


Lukas Koelikamp trainer en coach omega levesnsschool

Lukas Koelikamp
Trainer

Mogelijkheden ontdekken en levensgebieden tot bloei zien komen.
Boek kosteloos een oriëntatiesessie met één van onze trainers. 

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor een gratis oriëntatiesessie.