Lukas Koelikamp
Trainer

Vanuit liefdevolle aanvaarding leren kijken. Mogelijkheden ontdekken en levensgebieden tot bloei zien komen. Het is mijn passie om daarin met je mee te lopen. Dit vraagt om een heldere kijk op hoe het werkt in jou. Om je te leren ontspannen in wat er op dit moment is en het bevrijden van je levensenergie. Een proces wat stap voor stap mag. Dit pad loop ik zelf ook met struikelen en weer opstaan. Het fascineert me dat wij mensen door de geschiedenis heen  telkens weer tot innovatie komen en ons zo door ontwikkeld hebben als soort. We hebben dan de uitdaging gehad om ons over te geven aan vastlopen en het niet meer weten. Dit pad van de mens loop je ook als individu. Zo leer je vastlopen als kans te zien en weten over jezelf wat werkelijk belangrijk is voor jou in je leven. Er dienen zich mogelijkheden aan hoe dit vorm kan krijgen. Je hart komt ruimer tevoorschijn en je leven krijgt daarmee een eenvoud. Dit werkt door naar de mensen om je heen en de dingen die belangrijk zijn in je leven. Het zichtbaar worden in wat er is, er zijn, met elkaar en voor elkaar is wat ik faciliteer in mijn trainingen.

Dit doe ik

 • Binnen de pijler Helen & Ontspannen geef ik de Verruiming en de Ademdriedaagse Heel je Hart samen met Heleen Hulscher.
 • Binnen de pijler Leiding over je Leven geef ik de Opening en het Fundament samen met Heleen Hulscher, Sander Bijlsma, Rene Guezen, Jan Willem Krijgsman, Mauk Pieper en Pauline Botden.

Opleiding & ervaring

 • Opleiding
 • Trainersopleiding Venwoude Levensschool 2021 – 2023;
 • Integraal Facilitators Programma Venwoude levensschool 2018 -2021;
 • Lichaamsgerichte Psychotherapie Sorag 2015;
 • Assistent/Co-Trainer Ademwerk Venwoude Levensschool 2009 – heden;
 • Voice Dialogue 2008;
  Verscheidene retraites en trainingen bij Isaac Shapiro, Vipassana, Prajnaparamita

 • Werkervaring
  Maatschappelijk werker 2008 – heden


Contact

Lukas Koelikamp
lukas@omegalevensschool.nl
www.humon.nl

MAAK KENNIS MET ONZE TRAINERS EN LERAREN

Mauk Pieper

Senior Teacher

Mauk is mede oprichter van de Omega Levensschool en is de architect van het Trainingscurriculum. Tevens voorziet hij het curriculum van begeleidende boeken en syllabi.


Pauline Botden

Senior Teacher

De waarheid van je hart leren kennen en leven, voor jezelf, je relaties en de wereld, is zowel de drive voor mijn eigen leven als mijn passie om mensen te begeleiden op hun pad van bewuste ontwikkeling.

Heleen Hulscher

Teacher

Met heel je hart en aandacht durven kijken naar en toe-eigenen van wat zich in jouw leven heeft afgespeeld en wie jij bent geworden zodat je kunt gaan ervaren wie je werkelijk bent.


Rene Guezen trainer bij de Omega Levensschool

René Guezen
Trainer

Daar waar je struikelt, vind je je grootste schat.

Jan-Willem Krijgsman

Trainer

Als mensen ontdekken wie ze werkelijk zijn, en hun grootsheid voor het eerst ervaren, dat vind ik één van de mooiste dingen om een bijdrage aan te zijn.

Sander Bijlsma

Trainer

Ont-dekken wie je in essentie bent en waar het je het werkelijk om gaat. Zodat je in “eigen kleur” en op “eigen wijze” helder en met richting weer in de volte van je leven aankomt


Lukas Koelikamp trainer en coach omega levesnsschool

Lukas Koelikamp
Trainer

Mogelijkheden ontdekken en levensgebieden tot bloei zien komen.
Boek kosteloos een oriëntatiesessie met één van onze trainers. 

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor een gratis oriëntatiesessie.