MAUK PIEPER
Senior Teacher

Missie, visie en domein van aandacht

Missie:
Bewuste ontwikkeling voor transformatie van menszijn.

Visie:
Een bewustzijnssprong die heelwording van het leven op aarde veroorzaakt.

Domein van aandacht:
Bewustzijn in individuele en culturele evolutie.

Rol bij de Levensschool

Mauk is mede oprichter van de Omega Levensschool en is de architect van het Trainingscurriculum. Tevens voorziet hij het curriculum van begeleidende boeken en syllabi.
Hij is een integraal denker en laat zich inspireren door integrale denkers als Ken Wilber, Terry Patten en de evolutionaire mysticus Sri Aurobindo.

Auteur

Hij is auteur op het gebied van Integraal Leiderschap en spirituele ontwikkeling. Hij publiceerde ‘Humanity’s Second Shock and your Unique Self’, meerdere boeken op het gebied van bewuste ontwikkeling en publiceert op zijn Blog. (www.mauk.nu)

Dit doe ik

  • Coaching
  • Training
  • Teaching
  • Integraal denker
  • Auteur

Binnen de Levensschool geef ik binnen de pijlers 'Leiding over je Leven' de Centaur. Binnen de pijler 'Helen en Ontspannen' geef ik met Heleen Hulscher de Ontketening. Verder verzorg ik samen met Pauline Botden verschillende opleidingen: de Opleiding Integraal leiderschap, het Integraal Facilitator Programma en de Trainersopleiding.

Mijn achtergrond

Aan het einde van mijn studie politieke en sociale wetenschappen, kwam ik in een crisis terecht. Deze bracht mij bij therapeuten en trainers die in hun benadering zowel het spirituele als het persoonlijke benadrukten. Sinds die tijd is het werk van H.A. Almaas en de Ridwan school voor mij een inspiratiebron.
Tijdens mijn werkzame leven als docent aan de universiteit en op de middelbare school, kwam ik op het spoor van het werk van Ken Wilber. Dat bracht voor mij verschillende interesses bij elkaar: de ontwikkeling van de mensheid, het spirituele en mijn persoonlijke ontwikkeling.
Op mijn 42 volgde een tweede crisis die zich op alle vlakken van mijn leven uitte: fysiek, relationeel, emotioneel, mentaal en geestelijk. Deze crisis brak mij open naar diepere lagen van mijn wezen. In het proces wat daarop volgde bracht ik opnieuw alle facetten van mijn wezen op het pad van bewuste ontwikkeling. Ik  verdiepte me in traumawerk en in het werk van Sri Aurobindo. Ook werd ik ondersteund door het werk van Miranda Mcpherson en Isaac Shapiro,  Genpo Roshi en Jun Po Roshi
Nu is er grote dankbaarheid naar dit hele pad, dat me in staat stelt me diepgaand met mensen te verbinden.

Opleiding

Ik studeerde politieke en sociale wetenschappen en ben opgeleid als psychotherapeut, traumawerker, trainer en coach en ben gespecialiseerd in Integraal Leiderschap en spirituele ontwikkeling. Ik ben gecertificeerd in Spiral Dynamics en heb me verdiept in het werk van Almaas, in Big Mind Big Heart werk van Genpo Roshi en Mondo Zen Hollow Bones / JunPo Roshi.

Contact

mauk@omegalevensschool.nl
telefoon: +31[0] 6 12797068
Site: www.mauk.nu

MAAK KENNIS MET ONZE TRAINERS EN LERAREN

Mauk Pieper

Senior Teacher

Mauk is mede oprichter van de Omega Levensschool en is de architect van het Trainingscurriculum. Tevens voorziet hij het curriculum van begeleidende boeken en syllabi.


Pauline Botden

Senior Teacher

De waarheid van je hart leren kennen en leven, voor jezelf, je relaties en de wereld, is zowel de drive voor mijn eigen leven als mijn passie om mensen te begeleiden op hun pad van bewuste ontwikkeling.

Heleen Hulscher

Teacher

Met heel je hart en aandacht durven kijken naar en toe-eigenen van wat zich in jouw leven heeft afgespeeld en wie jij bent geworden zodat je kunt gaan ervaren wie je werkelijk bent.


Rene Guezen trainer bij de Omega Levensschool

René Guezen
Trainer

Daar waar je struikelt, vind je je grootste schat.

Jan-Willem Krijgsman

Trainer

Als mensen ontdekken wie ze werkelijk zijn, en hun grootsheid voor het eerst ervaren, dat vind ik één van de mooiste dingen om een bijdrage aan te zijn.

Sander Bijlsma

Trainer

Ont-dekken wie je in essentie bent en waar het je het werkelijk om gaat. Zodat je in “eigen kleur” en op “eigen wijze” helder en met richting weer in de volte van je leven aankomt


Lukas Koelikamp trainer en coach omega levesnsschool

Lukas Koelikamp
Trainer

Mogelijkheden ontdekken en levensgebieden tot bloei zien komen.
Boek kosteloos een oriëntatiesessie met één van onze trainers. 

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor een gratis oriëntatiesessie.