HELEEN HULSCHER
Teacher

Met heel je hart en aandacht durven kijken naar en toe-eigenen van wat zich in jouw leven heeft afgespeeld en wie jij bent geworden zodat je kunt gaan ervaren wie je werkelijk bent, is de reis waar ik je graag in meeneem en in ondersteun. Dit is ook het pad dat ik zelf loop. Voor mij is het belangrijk dat ieder een bewuste en liefdevolle relatie met zichzelf kan aangaan. Dat wat in je bewustzijn komt en innerlijk geheeld wordt, is van belang voor jezelf maar werkt ook door naar je hele omgeving. Mijn ervaring is dat alle verandering als vanzelf start met de liefdevolle aanvaarding en ontspanning van dat wat er nu is (hoe lastig dat soms ook is) en dat van daaruit je verlangens en de volgende stap in je ontwikkeling en leven zichtbaar wordt.

Dit doe ik

Binnen de pijler Helen & Ontspannen geef ik de Verruiming, de ademdriedaagse Heel je Hart en samen met Mauk Pieper de Ontketening.

Binnen de pijler Leiding over je Leven geef ik het Fundament samen met Jan Willem Krijgsman en René Guezen

Mijn achtergrond

Nederlands recht, Universiteit Utrecht 1988-1994; Het Wiel, Training Sjamanistisch werk, Amsterdam 1990-1992; Opleiding trainer Emotioneel Lichaamswerk, Centrum Venwoude (2000 – 2004); Specialisatie Ademwerk (2004 – 2009); Masterclass Rebirthing, 2012; Jaartraining geweldloze communicatie ontwikkeld door M. Rosenberg, Ai-opener 2011/2012; Opleiding Coachen in de transitionele ruimte,Bureau Beschermjassen 2013 – 2014; Training oplossingsgericht werken, NTI NLP 2015; Masterclass Coaching, Venwoude Levensschool, 2017; Opleiding tot certified e-Coach Level 1, Ecoachpro, 2018; Masterclass Emotiewerk, Venwoude Levensschool, 2018; Opleiding Psychosociale Basiskennis (Plato-norm), Civas 2019/2020; Integraal Facilitators Programma Venwoude levensschool 2019 -2020; Verscheidene retraites en trainingen bij Isaac Shapiro, Vipassana, Marc Gafni; Verscheidene retraites en trainingen bij Miranda Macpherson 2016-heden

Werkervaring

Integraal & lichaamsgericht Trainer & Coach 2004 - heden; (Juridisch) Beleidsadviseur Ministerie voor Justitie en Veiligheid 2000 – 2019; Docent Nederlands recht, Universiteit Utrecht 1993 – 1999.

Beroepsverenigingen

Aangesloten bij CAT en LVSC

Contact

heleen@omegalevensschool.nl
telefoon +31[0] 6 30708858
https://heleenhulscher.nl

MAAK KENNIS MET ONZE TRAINERS EN LERAREN

Mauk Pieper

Mauk is mede oprichter van de Omega Levensschool en is de architect van het Trainingscurriculum. Tevens voorziet hij het curriculum van begeleidende boeken en syllabi.


Pauline Botden

De waarheid van je hart leren kennen en leven, voor jezelf, je relaties en de wereld, is zowel de drive voor mijn eigen leven als mijn passie om mensen te begeleiden op hun pad van bewuste ontwikkeling.

Heleen Hulscher

Met heel je hart en aandacht durven kijken naar en toe-eigenen van wat zich in jouw leven heeft afgespeeld en wie jij bent geworden zodat je kunt gaan ervaren wie je werkelijk bent.


Rene Guezen trainer bij de Omega Levensschool

René Guezen

Daar waar je struikelt, vind je je grootste schat.

Jan-Willem Krijgsman

Als mensen ontdekken wie ze werkelijk zijn, en hun grootsheid voor het eerst ervaren, dat vind ik één van de mooiste dingen om een bijdrage aan te zijn.

Sander Bijlsma

Ont-dekken wie je in essentie bent en waar het je het werkelijk om gaat. Zodat je in “eigen kleur” en op “eigen wijze” helder en met richting weer in de volte van je leven aankomt


Lukas Koelikamp trainer en coach omega levesnsschool

Lukas Koelikamp

Mogelijkheden ontdekken en levensgebieden tot bloei zien komen.Twijfel je nog of wil je eerst persoonlijk contact? 

Boek dan kosteloos een oriëntatiesessie met één van onze trainers. 

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor een gratis oriëntatiesessie.